Yatağan MHP’ye yeni ilçe başkanı

Yatağan MHP’ye yeni ilçe başkanı
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Başkanı Mehmet Korkmaz, Yatağan Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeni ilçe başkanının Arif Güldürüm olduğunu açıkladı.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Başkanı Mehmet Korkmaz, partisinin...

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Başkanı Mehmet Korkmaz, Yatağan Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeni ilçe başkanının Arif Güldürüm olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Başkanı Mehmet Korkmaz, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek önceki yönetiminin iyi bir ivme yakalayamadığını belirterek yerel seçimler öncesinde görevden alındığını açıkladı.

MHP’yi Yatağan’da 31 Mart Yerel Seçimlerine Arif Güldürüm ve yönetimin taşıyacağını açıklayan korkmaz, yeni yönetime başarılar diledi.

Yatağan Başkanlığı’nın yeni yönetimini kamuoyuna tanıtan korkmaz, bugüne kadar partiye hizmet eden herkese teşekkür ederek, “Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı ile yola çıktık. Daha önce kurulan bu sıkı bağ, bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Korkmaz, Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın henüz belli olmadığının altını çizerek, “Büyükşehir adaylığı için büyük ihtimalle AK Parti’nin adayını destekleyeceğiz. İlçelerdeki durum ise henüz netleşmedi. Yatağan’da MHP’nin tek Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Şimşek’tir. Hangi ilçeden hangi partinin adayının destekleneceğini yılbaşından önce belirlemeye çalışıyoruz. Tüm teşkilatlarımız, Cumhur İttifakı’na bağlı kalacak. Bu ittifaka zarar verecek bir şey duyarsanız mutlaka bize iletin. İttifakımıza gereken desteği sağlayacağız” diye konuştu.

Yeni İlçe Başkanı Arif Güldürüm ise, il başkanının teveccühü, genel merkezin takdiri ile ilçe başkanlığına getirildiğini belirterek kendisini göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Güldürüm, göreve geldikleri andan itibaren hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını kaydederek, “Herkesi bir araya getirmeyi, herkesle bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Elimizden geldiğince partimize en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Bu güne kadar partimize hizmet eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.