Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor
Aralık 2020 tarihindeki ihale sürecinin ileri bir tarihe ötelenmesi sonrası 04 Mart günü ihale edilen Yatağan Millet Bahçesi için çalışmalara başlanıyor.Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada;...

Aralık 2020 tarihindeki ihale sürecinin ileri bir tarihe ötelenmesi sonrası 04 Mart günü ihale edilen Yatağan Millet Bahçesi için çalışmalara başlanıyor.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yatağan Cumhuriyet Mahallesi (Sağlık Meslek Lisesi üzerinde) 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkıldı. İlçemize kazandıracağımız bu önemli bu hizmet nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Milletvekillerimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Sayın Mehmet Yavuz Demir’e, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve emeği geçen herkese hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Yatağanlı hemşehrilerimizin yararlanması için içerisinde; millet kıraathanesi, kütüphane, kafeterya, amfi tiyatro, mescitler, personel dinlenme odaları, satış ofisi, yürüyüş parkurları, kamelyalar, çocuk ve yetişkin oyun alanları, şifalı bitkiler bahçesi, süs havuzları, tema bahçeleri ve yaya köprüsü, sosyal donatı imkanları bulunan Millet Bahçemiz kısa sürede faaliyete geçecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.