YATAĞAN SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

YATAĞAN SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
Yatağan Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yollarda yenileme çalışması yapılacak olmasından dolayı, site içerisinde yol üzerinde, kaldırımlarda, yeşil alanlarda,...

Yatağan Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yollarda yenileme çalışması yapılacak olmasından dolayı, site içerisinde yol üzerinde, kaldırımlarda, yeşil alanlarda, bulunan araçlar, en kısa sürede sahipleri tarafından alınmazsa, yetkili kolluk nezaretinde yediemin garajına çekileceği belirtilmişti, yol çalışması başladı.

Yatağan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Kırık gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Yatağan Küçük sanayi sitesi 6 bloktan oluşup 100 ün üzerinde esnaf faaliyet göstermektedir. Küçük sanayi sitemizin yolları bakım istiyordu talebimizi Yatağan belediyesine ilettik. Belediye Başkanımız ve meclisimiz onay verdi.  Yol çalışması başladı. Tüm yollar ve Kaldırımlar parke taşı döşenecek. Bu konuda Sayın Kaymakamımız Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, meclis üyeleri ve tüm emeği geçen katkısı olanlara çok teşekkür ediyoruz.  Bilindiği gibi Yatağan sanayisi sitesi turizm yöreleri yolu üzerindedir.  Haliyle artıl araçların alınması ve yolların yenilenmesi Yatağan’a yakışır bir hal alacaktır. Sadece biraz sabır’ dedi.

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.