Yatağan’a yeni spor yatırımları

Yatağan’a yeni spor yatırımları
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Yatağan Belediyesi arasında Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası,  Basketbol- Voleybol sahası ve Tenis kortu yapımı için protokol imzalandı.Sinem KorkmazSpor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Yatağan...

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Yatağan Belediyesi arasında Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası,  Basketbol- Voleybol sahası ve Tenis kortu yapımı için protokol imzalandı.

Sinem Korkmaz

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Yatağan Belediyesi arasında Akyol Mahallesinde yapımına başlanan  Gençlik Merkezi alanına ek olarak, Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası,  Basketbol- Voleybol sahası ve Tenis kortu yapımı için protokol imzalandı.

Yapılan yatırımlar için memnuniyetini dile getiren Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz “Bu yatırımlarımızın ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.