Yatağan’da denetimler devam ediyor

Yatağan’da denetimler devam ediyor
Muğla Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından huzur ve güven ortamının devamının...

Muğla Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla Muğla’nın Yatağan ilçesinde “Huzur ve Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

Ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan “Türkiye Huzur Güven Uygulaması” Muğla’nın Yatağan ilçesinde de yapıldı. Uygulama kapsamında Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Yatağan polis sorumluluk bölgesinde bulunan yerler denetlenerek, asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Yatağan polis sorumluluk bölgesinde bulunan 2 düğün salonu, 13 park, 4 internet kafe, 6 kıraathane, 12 market, 13 lokanta ve Restoran Asayiş, Terör, Narkotik ve Covid-19 virüsü salgını tedbirleri kapsamında denetlendi.

Yapılan denetimlerde; 451 şahsın GBT sorgusu yapılarak, aranması olan 1 şahıs yakalandı. Yine 112 aracın sorgusu yapılıp eksikliklerden dolayı 1 araç trafikten men edilirken, 5 bin 660 TL trafik para cezası uygulandı. Çalıntı olduğu tespit edilen 1 motosiklet ele geçirilirken, sürücüsü gözaltına alındı. Coronavirüs (Covid-19)  salgın hastalığı tedbirleri kapsamında da maske takmayan bir kişiye 900 TL idari para cezası uygulandı.

Uygulamayı Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli amirler ile beraber yerinde takip eden İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, gelişmelerden İlçe Kaymakamına sürekli bilgi aktardı.

Bu haber toplam 584 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.