Yatağan'da geri sayım: Hastane yolunda sona gelindi

Yatağan'da geri sayım: Hastane yolunda sona gelindi
 MUHABİR
Yatağan Devlet Hastanesi karşısı Muğla-Aydın Karayolu üzerinde başlanan kavşak yapımında sona gelindi. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “İlçemizin önemli sorunlarından biri daha ortadan kalkıyor” dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yatağan Devlet Hastanesi karşısı Muğla-Aydın Karayolu üzerinde başlanan kavşak yapımında sona gelindiğini duyurdu.

Kısa süre içinde hizmete girecek sinyalizasyonlu kavşakta, sürücüler Kavaklıdere kavşağına gitmeden İlçeye dönebilecek.

Başkan Toksöz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun ilçemizi ziyareti sırasında, Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz'ün talebi üzerine, Sayın Bakanımızın talimatıyla, ilçemizin önemli sorunlarından biri daha ortadan kalkıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla çalışmalarına başlayan ekipler, sinyalizasyonlu kavşak çalışmasında sona geldi. Kısa süre içerisinde hizmete girecek sinyalizasyonlu kavşak için hemşehrilerimiz adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'na, Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen'e ve Karayolları Bölge Müdürümüz Murat Gönenli'ye şükranlarımızı sunuyoruz.”

421952196-685092453796663-2686510998793355480-n.jpg

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.