Yatağan’da giyim pazarı yeniden açılıyor

Yatağan’da giyim pazarı yeniden açılıyor
 Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar alarak giyim pazarının açılacağını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının...

 Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar alarak giyim pazarının açılacağını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatıldığını duyururken, alınan yeni kararlarda giyim, sebze ve meyve pazarlarının açılacağı duyuruldu.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz günlerde Yatağan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karara göre, Çarşamba ve Cumartesi semt pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatıldı.  İlçe Hıfzısıhha kurulunun almış olduğu yeni karar doğrultusunda bu haftadan itibaren ilçemizde kurulmakta olan Çarşamba ve Cumartesi pazarlarında giyim, sebze ve meyve pazarları açılacak. Yatağan Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan “önemli duyuru” başlığı ile yapılan paylaşımda giyim pazarının açılacağını söylenirken, vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarıda bulunuldu.

Yatağan Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şu şekilde:

“Bu haftadan itibaren giyim pazarı açılıyor. İlçe Hıfzısıhha kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda bu haftadan itibaren ilçemizde kurulmakta olan Çarşamba ve Cumartesi pazarlarında giyim, sebze ve meyve pazarları açılacak olup, vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde hareket etmeleri toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmekte olup kolluk kuvvetlerince sıkı denetim yapılacaktır. Öte yandan vatandaşlarımızın kışlık yiyecek ihtiyaçlarını hazırlama döneminde oldukları göz önüne alınarak köylerden ilçemize gelerek satış yapacak olan vatandaşlarımız için pazaryeri haftanın diğer günlerinde açık tutulacaktır. Halkımıza ilanen duyurulur.”

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.