Yatağan’da kadın cinayeti

Yatağan’da kadın cinayeti
Muğla’nın Yatağan ilçesi Hacıveliler Mahallesinde, iddialara göre tartıştığı eşini başına sert bir cisimle vurması nedeniyle ölümüne neden olan koca, engelli kızınında yaralanmasına sebep oldu. Olayın ardından kaçan...

Muğla’nın Yatağan ilçesi Hacıveliler Mahallesinde, iddialara göre tartıştığı eşini başına sert bir cisimle vurması nedeniyle ölümüne neden olan koca, engelli kızınında yaralanmasına sebep oldu. Olayın ardından kaçan koca, jandarma ekiplerince Hacıveliler Mahallesi dağlık arazide yakalandı.

Ekiplerce olay yerinde yapılan incelemede, 71 yaşındaki A.T., isimli şahısın eşi Feride Topal’ın başına sert vurulması nedeniyle öldürdüğü tespit edildi. A.T. isimli kocanın gün içerisinde engelli kızı Ö.T. (50) ile aralarında çıkan tartışma sonucunda yaraladığı ve eşi Feride Topal ile kavga ettiği öğrenildi.

Komşuların haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil servis ekipleri geldi.

Olay şüphelisi A.T. isimli kocanın yakalanması amacıyla ekipler olay yerine sevk edildi. Şahsın Hacıveliler Mahallesi dağlık arazide olduğu bilgisi alınması üzerine sabah saatlerinde yakalandı.

Şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği, Feride Topal’ın cesedinin otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 915 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.