Yatağan’da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Yatağan’da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Muğla Valisi Esengül Civelek Yatağan Mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.Yatağan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali...

Yatağan’da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Muğla Valisi Esengül Civelek Yatağan Mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Yatağan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, il ve ilçe kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Tüm muhtarlara yeni dönemlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Civelek, vatandaşların sağlığı, huzuru, mutluluğu, güvenliği ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla en iyi kamu hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarının altını çizdi.

Vali Civelek, düzenlenen toplantının amacının muhtarların ihtiyaçlarını öğrenmek, varsa sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade ederek, sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak, mahalleleriyle ilgili ihtiyaçlarını dile getirdiler. Vali Civelek toplantının sonunda muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin ilgili kurumlarca ivedilikle değerlendirilmesi talimatında bulundu.

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.