YATAĞAN’DA OKULLARA TYP KAPSAMINDA TEMİZLİK PERSONELİ ALINIYOR

YATAĞAN’DA OKULLARA TYP KAPSAMINDA TEMİZLİK PERSONELİ ALINIYOR
Yatağan’da, İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında Yatağan İlçesindeki okullarda temizlik bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere ilk etapta işe alınacak 15 personel alımı için mülakatlar...

Yatağan’da, İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında Yatağan İlçesindeki okullarda temizlik bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere ilk etapta işe alınacak 15 personel alımı için mülakatlar tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlükleri vasıtasıyla yürütülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Yatağan’da okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde görev yapmak üzere başvuru yapan ve başvuruları kabul edilen adayların mülakatları yapıldı.

Yatağan Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen mülakatlar İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı komisyonu tarafından gerçekleştirildi. 95 adayın katıldığı mülakatlar sonrasında belirlenen personeller 21 Eylül’de okullarda görevlerine başlayacaklar.

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.