Yatağanspor altyapısını yeniliyor

Yatağanspor altyapısını yeniliyor
Yatağanspor, yeni altyapı oluşumu için toplantı düzenledi. Yatağanspor Yönetim Kurulu yeni kararlar alarak, ilçede bulunan gençleri kulübe kazandırma...

Yatağanspor, yeni altyapı oluşumu için toplantı düzenledi. Yatağanspor Yönetim Kurulu yeni kararlar alarak, ilçede bulunan gençleri kulübe kazandırma amacıyla toplantıda buluştu.

Sinem Korkmaz

Yatağanspor, yeni altyapı oluşumu için toplantı düzenledi. Yatağanspor Kulüp Başkanu Mustafa Yenioğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arslan, kulüp altyapı sorumlusu Osman Bulut ve altyapı koordinatörü Necip Ün katıldı. Yatağanda bulunan çocukların ve gençlerin kulübe kazandırılması için yapılan toplantıda birden çok adım atıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda  yeni bir altyapı oluşumu hazırlama amacıyla, her yaş ve kategorilerde yetenekli çocukların ve gençlerin takıma kazandırılması, Futbol yaz-kış spor okullarının yıl boyunca aktif olarak açılması ve bunun yanında yaş gruplarına göre sosyokültürel etkinlikler yapılması, futbol alanında uzman paydaşlarla birlikte mahalli taramaların gerçekleştirilmesi, eğitim kurumlarıyla koordineli  bir şekilde işbirliği yapılması, kulübe katkı sunabilecek tüm öneri ve görüşlerin alınıp değerlendirilmesi ile ilgili kararları verildi.

  “FUTBOL OYNAMAK GÜZELDİR. ONU BİR ARAYA GETİREN KARAKTER VE YETENEKTİR”

Yatağanspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arslan yaptığı açıklamada " Bizim bundan sonra sloganımız ‘Futbol oynamak güzeldir. Onu bir araya getiren karakter ve yetenektir’. Yeni oluşum içerisinde olan kulübümüzde en büyük temennimiz ilçemizin çocuklarını ve gençlerini spora teşvik etmek, spor kültürünü oluşturmak, değerlerine bağlı, kendinden emin ve sosyo-kültürel bireyler yetiştirip kulübümüze kazandırmak temel amacımız olacaktır. Bu hedef doğrultusunda Fahri Başkanımız olan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ve Başkanımız Mustafa Yenioğlu bu konu üzerinde ivedilikle ortak görüş bildirerek ilçemiz takımının tesisleşmesi yönünde girişimlerde olduklarını belirtmişlerdir.” dedi.

Altyapı Sorumlusu Osman Bulut ise " Göreve geldiğimiz bu süre içerisinde Altyapı oluşumuna bu seneden itibaren ağırlık vererek yetenekli gençleri kulübümüze kazandırıp A takımımıza yerli oyuncu desteğiyle ve tabi ki Türk futboluna hizmet edecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Futbol alanında uzman antrenör ekibimizi kurarak bu yola devam edeceğiz. Profesyonel Kulüplerle görüş birliği içerisinde olup Altyapı model oluşumuna destekleyici öneriler alarak kulübümüze temel sağlamaya çalışacağız. Bu yeni oluşum tabi ki de hemen bir anda oluşabilecek bir süreç değildir. Önümüzde üç dört yıl boyunca verimini alıp tesisleşmeyle birlikte meyvelerini alacağımıza inanıyorum. Bu yeni oluşum sürecinde çocuklarımızı Yatağanspor Yaz-kış Futbol okullarına davet ediyorum. Pandemi sürecinde gereken tüm tedbirlerimizi aldık. Gelecek onlarla güzel olacak." şeklinde konuştu.

Son olarak Basın Sözcüsü Fuat Göka ise "Bir Yatağanlı olarak altyapının yetenekli gençleri A takıma kazandıracak olmasının ilçemiz için gurur verici olduğunu ve bunu canı gönülden desteklediğimi belirtmek isterim" dedi.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.