Yatağanspor'da 2. Bulut dönemi

Yatağanspor'da 2. Bulut dönemi
MİKAİL ZEYBEK---Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Yatağanspor, teknik direktörlük görevine 51 yaşındaki teknik adam Cihan Bulut'u getirdi.Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Yatağanspor, teknik direktörlük görevine 51...

MİKAİL ZEYBEK---Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Yatağanspor, teknik direktörlük görevine 51 yaşındaki teknik adam Cihan Bulut'u getirdi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Yatağanspor, teknik direktörlük görevine 51 yaşındaki teknik adam Cihan Bulut'u getirdi. Cihan Bulut, 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında da Yatağanspor'da görev almıştı.

Teknik direktör Egemen Urhan'ın geçtiğimiz hafta yeşil-siyahlı kulüpten ayrıldığını açıklaması sonrasında teknik adam arayışına geçen Yatağanspor yönetimi, Muğla futbolunun yakından tanıdığı isim Cihan Bulut'a teklif götürdü.

Cihan Bulut ile prensip anlaşmasına varan Yatağanspor, deneyimli teknik adamı kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Kariyerinde Altınordu, Muğlaspor ve Yatağanspor'u da çalıştıran Bulut, son olarak BAL takımlarından Kemalpaşaspor'da görev yapmıştı.

CİHAN BULUT KİMDİR?

Futbola Marmaris Gençlikspor'da başlayan genç teknik adam, sırasıyla Bucaspor, Muğlaspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Çorluspor forması giyerek attığı gol ve gollerle bir döneme damga vurmuştu. Karşıyaka'da oynadığı yıllarda gol kralı olarak adından sıkça söz ettirdi. Teknik direktörlük kariyerine ise Marmaris Gençlikspor'da başlayıp ardından Altınordu, Muğlaspor, Kemalpasşpor ve Yatağanspor'da devam etti.

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.