Yatağanspor’da teknik heyet belli oldu

Yatağanspor’da teknik heyet belli oldu
Geçtiğimiz gün teknik direktörlüğe Egemen Urhan’ı getirdiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig’de Muğla’yı temsil eden  Yatağanspor’da teknik heyet netleşti.Sinem KorkmazYatağanspor’da teknik direktörlüğe Egemen Urhan’ın...

Geçtiğimiz gün teknik direktörlüğe Egemen Urhan’ı getirdiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig’de Muğla’yı temsil eden  Yatağanspor’da teknik heyet netleşti.

Sinem Korkmaz

Yatağanspor’da teknik direktörlüğe Egemen Urhan’ın getirilmesinin ardından teknik heyet kadrosu da netleşti. Yatağanspor kulübünden yapılan açıklamaya göre teknik sorumlu Egemen Urhan’ın yardımcılıklarını Muğlaspor’da da Urhan ile çalışan Ozan Dombaz ve Serdar Yıldırım yapacak. Takımın kaleci antrenörlüğünü de Hüseyin Afacan yapacak.

Yatağanspor’un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşım şöyle: kulübümüzde teknik heyet belli oldu. Takımımız, yeni sezon planlaması doğrultusunda Teknik Direktörlüğü Egemen Urhan yönetiminde, Yardımcı Antrenörleri Ozan Dombaz ve Serdar Yıldırım, Kaleci Antrenörü  Hüseyin Afacan ile anlaşma sağlamıştır.  Kendilerine hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.”

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.