Yavuz İşitme Cihazlarının 2. şubesi açıldı

Yavuz İşitme Cihazlarının 2. şubesi açıldı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Yavuz İşitme Cihazları Satış Uygulama Merkezi Ortaca’da ikinci şubesini de faaliyete geçirdi. Odyolog Alperen Yavuz, ilerleyen süreçte üçüncü şubesini...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Yavuz İşitme Cihazları Satış Uygulama Merkezi Ortaca’da ikinci şubesini de faaliyete geçirdi. Odyolog Alperen Yavuz, ilerleyen süreçte üçüncü şubesini de açacağını duyurdu.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz Ocak ayında hizmet vermeye başlayan Yavuz İşitme Cihazları Satış Uygulama Merkezi,  Ortaca’da ikinci şubesini açtı. Terzialiler Mahallesi Soğukkuyu Sokak No:7 adresinde hizmet vermeye başlayan Odyolog Alperen Yavuz, hastalarını bekliyor.

İlerleyen süreçte üçüncü şubesini de açacak olan Yavuz, işitme testi ve işitme cihazı denemesini ücretsiz yapıyor.

Doğru uygulama ve doğru cihaz seçimine dikkat çeken Odyolog Alperen Yavuz, “İşitme kaybına en uygun cihazın seçilmesi kesinlikle çok önemli. Yanlış cihaz seçimi ve uygulaması hem işitme kaybına bir yarar sağlamak hem de işitmenin kötüye gidişini hızlandırır.  Bir odyolog olarak ofisimizde bu uygulamayı en şekilde yaparak hizmet veriyoruz. Şimdiye kadar Yavuz İşitme Cihazları Satış Uygulama Merkezi olarak hastalarımızdan hep olumlu dönüşler alıyoruz. Cihazın doğru uygulanmasıyla beraber hastaların aldığı verim de çok artıyor. Coronavirüs döneminde çalışma saatlerimiz kısıtlıydı. Normalleşme sürecine girmemizin ardından eski çalışma sistemimize döndük. Yeni dönemde virüs tedbirlerine uygun bir şekilde, hijyen çerçevesinde hizmet veriyoruz. İşitme testi ve işitme cihazı denemesini ücretsiz olarak yapıyoruz. Saf ses odyometri testi, rehabilitasyon ve tinnitus (çınlama) uygulaması gibi birçok uygulamamız mevcut. Dolayısıyla hastalarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.