Yem desteği sağlanacak

Yem desteği sağlanacak
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana’da tavuk üretimi ile uğraşan bir firmanın sıkıntıları üzerine harekete geçti. Bakan Pakdemirli, “artık yem desteğinin sağlanacağını ve civcivlerimizin yaşayacağı müjdesini...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana’da tavuk üretimi ile uğraşan bir firmanın sıkıntıları üzerine harekete geçti. Bakan Pakdemirli, “artık yem desteğinin sağlanacağını ve civcivlerimizin yaşayacağı müjdesini vermek istiyorum” dedi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal paylaşım sitesi Twitler hesabından yaptığı paylaşımda, “Adana’da tavuk üretimi ile ilgili basına da yansıyan ve hepimizi derinden üzen görüntüler vardı. Bu konuyla ilgili görüşmelerimiz oldu ve nihayet bu sorun çözüldü. Ekonomik sorunlar yaşayan bir firmanın, bu işte fason üreticilere yem desteği sağlayamadığını gördük. Bürokratlarımıza gereken talimatları verdim ve Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile de sabah görüştüm. Akşam saatlerinde Valimiz beni çok mutlu eden haberi verdi.

Bakanlığımız tarafından yapılan girişim ve protokollerden sonra artık yem desteğinin sağlanacağını ve civcivlerimizin yaşayacağı müjdesini vermek istiyorum. Bu gelişme hem şahsımın hem Bakanlık Bürokratlarımızın hem de tüm kamuoyunun vicdanı nı rahatlattı” ifadeleri ne yer verdi.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.