Yeni araç filosu üreticinin hizmetinde

Yeni araç filosu üreticinin hizmetinde
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde ilçe müdürlüklerinde hizmet aracı olarak kullanılacak araçların dağıtımı yapıldı. 45’i binek,...

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde ilçe müdürlüklerinde hizmet aracı olarak kullanılacak araçların dağıtımı yapıldı. 45’i binek, 5’i Pick-up olmak üzere toplamda 50 adet araç İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından teslim alındı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde ilçe müdürlüklerinde hizmet aracı olarak kullanılacak araçların dağıtımı yapıldı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak tarafından 45’i binek, 5’i Pick-up olmak üzere toplamda 50 adet araç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine teslim edildi.

Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde hizmet araç sayısını yüzde 25 arttırarak Muğla’nın 569 kırsal mahallesine hizmetin artık kesintisiz devam edeceğini belirten İl Müdürü Barış Saylak, “Göreve geldiğimden günden beri araçlarımızın yetersiz olduğunu, sayılarının arttırılması gerektiğini görüp taleplerde bulundum.  Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin talimatlarıyla ve ilgili daire başkanlığı aracılığıyla sorunumuz çözüldü. Özellikle hayvan sağlığı şubemizde ve ilçelerimizde görev yapan veteriner ve teknik ekibimizin elverişsiz ulaşım noktalarına ulaşmasında destek olacak yeni arazi araçlarımızı da filomuza kazandırmış olduk. Talebimizi değerlendirerek bize desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli‘ye, Bakan Yardımcılarına, genel müdürlere, destek hizmetleri ve strateji bütçe daire başkanlıklarına şahsım ve İl Müdürlüğüm adına yürekten teşekkür ediyorum. Allah milletimize devletimize zeval vermesin” dedi.

İlçe Müdürlüğü personellerine görev araçlarının anahtarlarını teslim eden İl Müdürü Saylak, personele kazasız belasız görevler dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.