Yeni memurlara eğitim veriliyor

Yeni memurlara eğitim veriliyor
​Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan memurlara “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi” veriliyor.Haber MerkeziMuğla...

​Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan memurlara “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi” veriliyor.

Haber Merkezi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan Orman İşletme Şefi ve Orman Muhafaza Memurlarına “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi” veriliyor. 21-24 Ekim tarihlerinde yapılacak olan eğitim Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Eğitim Seminerinin açılışına Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Baş Müfettiş Mustafa Gediklili, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Dursun, Program Hazırlama Şube Müdürü Cüneyd Topaloğlu, BTİ Şube Müdürü Ümit Portakal ev Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek katıldı.

Seminerin ilk gün açılışına katılan Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, “Genel Müdürlüğümüzce Bölge Müdürlüğümüzde yeni göreve başlayan personelimize yönelik düzenlenen Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi’nin yeni göreve başlayan personelimiz için verimli ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi. Dış ilişkiler, Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Program Hazırlama Şube Müdürü Cüneyd Topaloğlu, tüm bölge müdürlüklerinde yeni başlayan personele yönelik bu eğitimlerin düzenlendiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Baş Müfettiş Mustafa Gediklili tarafından “Orman Genel Müdürlüğünün Kurumsal Yapısı ve Kurum Kültürü” konusunda eğitim verildi.

21-24 Ekim tarihleri arasında iki gurup halinde 4 gün sürecek eğitim seminerine yeni göreve başlayan 150 personel katılacak. Seminerde Orman Koruma Mevzuatı, Sosyal Medya ve Algı Yönetimi, Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları ile Etkili İletişim konularında eğitim verilecek.

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.