Yeni Milasspor yönetiminden ziyaretler

Yeni Milasspor yönetiminden ziyaretler
Haziran ayı içinde yapılan Yeni Milasspor Genel Kurulu’nda 3 yıllığına Yeni Milasspor Kulübü’nün yönetimine gelen Ahmet Karabıyık ve yönetim ekibi geçtiğimiz günler içersinde siyasi parti başkanlarına nezaket ziyaretinde...

Haziran ayı içinde yapılan Yeni Milasspor Genel Kurulu’nda 3 yıllığına Yeni Milasspor Kulübü’nün yönetimine gelen Ahmet Karabıyık ve yönetim ekibi geçtiğimiz günler içersinde siyasi parti başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunarak, kulübün yeni sezon öncesindeki çalışmaları ve futbolcu transferleri ile ilgili bilgileri paylaştılar.

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun ilk ziyareti CHP Milas İlçe Başkanlığı’na oldu.

CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu ve parti yöneticilerini ziyaret eden Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetim ekibi, hem parti yönetimine başkan olarak yeni seçilen Hüseyin Çöllüoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler hem de Yeni Milasspor çiçeğini, Başkan Çöllüoğlu’na verdiler.

Yeni Milasspor Kulübü yeni yönetimine başarı dileklerini ileten CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu; “kulübümüze ve Milas gençliğine karşı üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiririz” diyerek, Yeni Milasspor Kulübü Yönetimine yeni sezonda başarılar diledi.

Onursal Başkan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da olduğu toplantıda CHP yönetimi ve Yeni Milasspor yönetimi günü bir hatıra fotoğrafın da anlamlaştırdılar.

9 Temmuz Salı günü gerçekleşen Yeni Milasspor nezaket ziyaretlerinde kulüp yönetiminin ikinci durağı İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı oldu.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve yönetimini parti binasında ziyaret eden Yeni Milasspor Yönetimi, yapacakları ve yapılan yönetim çalışmaları ile ilgili bilgileri İYİ Parti yöneticileri ile paylaşarak, destek istediler.

2018-2019 spor sezonunda Yeni Milasspor olarak hedeflerinin üçüncü şampiyonluk ve BAL Ligi olarak belirten Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, “Milasspor Kulübü Milas’ta yaşayan herkesin spor kulübüdür” dedi.

“Milas sporuna ve Milas gençliğine hizmetimiz devam edecektir” diyen Ahmet Karabıyık, İYİ Parti yönetiminden de destek beklediklerini belirtti.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı yapılan nezaket ziyareti için kulüp yöneticilerine ve Başkan Karabıyık’a teşekkür ederek; “sporun içinden gelen biri olarak desteğimizi hem Milasspora hem de Milas’taki diğer tüm spor kulüplerine vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.