Yeni Yıl Pazarına Yoğun İlgi

Yeni Yıl Pazarına Yoğun İlgi
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “İster al, İster Sat, İstersen Sakin Şehir Köyceğiz’de, Göl Kenarı Kordonda Doya Doya Yürüyüş Yap” sloganıyla...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “İster al, İster Sat, İstersen Sakin Şehir Köyceğiz’de, Göl Kenarı Kordonda Doya Doya Yürüyüş Yap” sloganıyla Köyceğiz Belediyesi “Yeni Yıl Pazarı” 15 Aralık 2019 Pazar günü Köyceğiz Kordon Boyunda çok renkli bir ürün yelpazesi ile halkla buluştu.

Yeni Yıl Pazarına Yoğun İlgi

Köyceğiz “Yeni Yıl Pazarı”nın bölgede, İl ve ilçelerde kurulan pazarlardan farkı, konum itibariyle gelen ziyaretçileri göl kenarına kurulu stantlarda karşılıyor olması.

Tüm halk Sakin Şehir Köyceğiz de hem alış-verişlerini yaptılar hem de adeta terapi niteliğinde birçok güzelliği bir arada yaşadılar.

Pazarda tezgah açan halk yeni yılı kutlarken, Panayır havasında olan etkinlikte 2. el eşya sahipleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ve yerli, yabancı misafirlerin ilgisini çeken “Yeni Yıl Pazarı”nda satmak istedikleri ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunarak halk tarafından çok büyük bir ilgi gördü.

Yeni Yıl Pazarına Yoğun İlgi

Pazarı adım adım gezen Başkan Ceylan yaptığı konuşmada; “Yeni yıl Pazarımız her yıl yapılıyor. İyide bir katılım var. Havada güneşli ve sıcak. Yaklaşık 20 binin üzerinde yerli ve yerleşik yabancı olarak bir rağbet var. Köyceğiz kış aylarında büyük bir turizm potansiyeline kavuşuyor. Stant açanların birçoğu yerleşik yabancı. Kendi inançlarına göre çeşitli hediyelikler, yiyecek ve içecekleri stantlarda satışa sunuyorlar. Yeni Yıl pazarıyla bu hoşgörü ikliminin Köyceğiz'de var olduğunu gösteriyoruz. Yerleşik yabancıların, yerli halkla buluşmasını sağlıyoruz. Köyceğiz Cittaslow Ünvanını aldı. İtalyan temsilcimiz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Bey’in ve birçok Belediye Başkanımızın katılımıyla geçen hafta Cittaslow Kordinasyon katılımı gerçekleştirdik.Temmuz ayında hem genel kurul yapılacak hemde Cittaslow festivali düzenlemeyi düşünüyoruz. Ben yeni yılda tüm Köyceğiz'lilere, Muğla'lılara ve ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesini diler, hava şartları uygun olursa 29 Aralık 2019 2. El Pazarımıza ziyaretçilerimizi bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.