“Yerleşim yerlerine tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değil”

“Yerleşim yerlerine tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değil”
Yeniköy ve Kemerköy Santrallerince, Milas’ın Çökertme-Mazı-Gökbel mevkisinde devam eden orman yangınının dün Milas Ören’de bulunan santrallere yaklaşması ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapıldı.Açıklamada,...

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerince, Milas’ın Çökertme-Mazı-Gökbel mevkisinde devam eden orman yangınının dün Milas Ören’de bulunan santrallere yaklaşması ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapıldı.

Açıklamada, santrallerde yangına karşı her türlü tedbirin alındığı, bugün itibariyle santrallerde çevredeki yerleşim yerlerine tehlike oluşturacak herhangi bir durumun söz konusu olmadığı kaydedildi.

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerince konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Yangının devam ettiği Milas'ın Çökertme ve Fesleğen mahallelerinde Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiyelerimiz ve acil durum müdahale ekiplerimiz ortak çalışmalarına devam etmektedir. Grup şirketlerimizin farklı şantiye ve işletmelerinden gelen yangın müdahale araçları da ek destek olarak bölgeye sevk edilmiş durumdadır. Yöre halkı ve yerel otoriteler ile sürekli iletişim ve dayanışma halindeyiz. Tüm ülkemize geçmiş olsun diyoruz. Alanda aktif olarak görev alan ve bizlerle omuz omuza çalışan tüm kurumlarımıza, özverili çalışanlarına ve fedakar vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Son günlerde yurdumuzun farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”

Bu haber toplam 440 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.