Yeşil Beyaz’a Üç İmza Birden

Yeşil Beyaz’a Üç İmza Birden
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor kadrosunu üç yeni oyuncu ile güçlendirdi. Karacabey Belediyespor’dan...

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor kadrosunu üç yeni oyuncu ile güçlendirdi. Karacabey Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Mahmut Şeker, Bayburtspor’dan stoper İbrahim İçuz ve Kozan Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Savaş Yorulmaz Yeşil beyazlı kulüple sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor kadrosuna üç yeni isim kattı. Karacabey Belediyespor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mahmut Şeker, Bayburtspor’dan 23 yaşındaki stoper İbrahim İçuz ve Kozan Belediyespor’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Savaş Yorulmaz düzenlenen törenle Yeşil beyazlı kulüple sözleşme imzaladı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Başkan Vekili Tahir Ünsal, Sosyal Komite Başkanı Merve Başak Çağıl, Sosyal Komite Üyesi Duygu Yumuk ve Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı katıldı.

Karacabeyspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Mahmut Şeker futbola 2010 yılında İnegölspor’da başladı. Yine bu takımda 2014 yılında profesyonelliğe adım atan genç oyuncu, daha sonra 1461 Trabzon ile Karacabey formalarını giydi. Futbola 2007 yılında Balıkesporspor’da başlayan stoper İbrahim İçuz’da, 2015 yılında Balıkesirspor’da profesyonel oldu. İçuz, geçtiğimiz sezon ise grupta şampiyon olan Bayburtspor formasnı giydi.

Futbola 2008 yılında Gaziosmanpaşa Kulübünde başlayan orta saha oyuncusu Savaş Yorulmaz’da, 2013 yılında Eyüpspor’da profesyonel oldu. Yorulmaz daha sonra Maltepe, Erokspor ve Kozan Belediyespor formaları ile 3 ligde 153 kez forma giydi.

Transferlerin devan edeceğini belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, üç futbolcu ile atılan imzaların hem futbolculara hem de yeşil beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.