Yetkililer Mikrotik Eğitimi Aldı

Yetkililer Mikrotik Eğitimi Aldı
Finet İnternet Hizmetlerinin Türkiye genelinde bayii ve şubeleri için düzenlemiş olduğu eğitim, Antalya IC HOTELS SANTAİ’de gerçekleştirildi.Mikrotik...

Finet İnternet Hizmetlerinin Türkiye genelinde bayii ve şubeleri için düzenlemiş olduğu eğitim, Antalya IC HOTELS SANTAİ’de gerçekleştirildi.

Mikrotik eğitmenleri MortezaviSeyedahmad ve VahidGholamıDızababi’nın anlatımıyla genel merkez Gölhisar  ve Fethiye olmak üzere Tokat Zile, Merzifon, Balıkesir, Karacasu, Adıyaman Gölbaşı, Yatağan, Samsun Bafra, Giresun Keşap,Buharkent,Vezirköprü ve Sarayköy yetkilileri Mikrotik eğitimi aldılar. Sektörle ilgili olarak çeşitli konulara da değinen Seyedahmad, keyifli bir eğitim olduğunu belirtti.

Yetkililer Mikrotik Eğitimi Aldı

Eğitime sektörün önde giden firmalarından  Poyraz Network yetkilileri Halil Dinç ve Murat Çatık ,Tp Link Bölge Müdürü Ali Dinçer, Nida Telekom  Ersel Tosun ve Kubilay Demirci, Wifi Burada Ceo’su Erkut GÜltakan , Mehmet Pehlivan, Delta link yetkilileri de katıldı . Eğitim sonun da kura çekilerek katılım yapan firmalar katılımcılara sektörle ilgili çeşitli hediyeler verdi.

Finet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, FinetCeo’su Ahmet Emre Zengin ve Fethiye sorumlusu Selin Ay eğitim sonunda misafirler ile birebir ilgilenip, sektörün daha iyiye gitmesi ve geliştirilmesi hakkında görüşlerini alarak keyifli bir organizasyon gerçekleştirdiler.

Eğitim ve organizasyonların sık sık tekrar edeceklerini belirten Finet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, katılımın yoğunluğundan çok memnun kaldığını belirtti.

Finet sektörün önde giden firmaları arasında olma yolunda hızla ilerlerken Türkiye’nin çeşitli yerlerine de emin adımlarla şube açarak ilerleyecekleri toplantıdaki görüşlerden anlaşıldı.

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.