Yılanlı’da yangın haberleşme eğitimi verildi

Yılanlı’da yangın haberleşme eğitimi verildi
Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde Muğla ve Yılanlı İşletme Müdürlüklerinin katılımıyla yangın haberleşmesi konusunda eğitim verildi.Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman yangınlarında haberleşme konusunda yapılan...

Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde Muğla ve Yılanlı İşletme Müdürlüklerinin katılımıyla yangın haberleşmesi konusunda eğitim verildi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman yangınlarında haberleşme konusunda yapılan eğitimler devam ediyor. Fethiye ve Yatağan’dan sonra yapılan eğitimlerin 3’üncüsü Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirildi. 15 Mart Pazartesi günü yapılan eğitime Muğla ve Yılanlı İşletme Müdürlüklerinden İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve haberleşmede görevli personel katıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Muğla ve Yılanlı Orman İşletme Müdürlüklerinin katıldığı yangın haberleşme eğitiminin açılışına katıldı. Bölge Müdürü Yaprak, yangın haberleşmesinin orman yangınlarıyla mücadelenin bir parçası olduğunu dikkat çekerek, eğitimin verimli ve başarılı geçmesinin diledi.

Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan eğitimler Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Dursun Koordinesinde gerçekleştiriliyor. Eğitimler Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü mühendisleri Hasan Sağlar, İsmail Durak ve Hasan Altınbağ tarafından veriliyor.

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.