Yılbaşı Biletlerine Muğla’da Yoğun İlgi

Yılbaşı Biletlerine Muğla’da Yoğun İlgi
,SİNEM KARAKAYA- 31 Aralık’ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye belli oldu. Büyük ikramiye 80 milyon TL olarak açıklanmasının...

,SİNEM KARAKAYA- 31 Aralık’ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye belli oldu. Büyük ikramiye 80 milyon TL olarak açıklanmasının yanı sıra 10 adet 1 milyon lira, 30 adet 100 bin lira, 100 adet 10 bin lira ve 200 adet 5 bin liralık ikramiye verilecek. Yılbaşı çekilişinde en büyüğü 80 milyon lira, en küçüğü ise 80 lira olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin 905 adet ikramiye dağıtılacak.

İkramiye geçen yıl 70 milyon TL olarak belirlenmişti, Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi bu yıl 80 milyon TL’ye çıktı. Milli Piyango Muğla Merkez Bayisi Mustafa Korkmaz, yılbaşı biletlerinin satışlarının başladığını belirterek biletlere yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Bilet Fiyatları Belli Oldu

Büyük ikramiyenin açıklanmasının ardından bilet fiyatları da belli oldu. Yılbaşına sayılı günler kala çeyrek bilet 20, yarım bilet 40, tam bilet ise 80 TL’den satışa sunuluyor.

Yılbaşı biletlerine yoğun talep olduğunu belirten Milli Piyango Muğla Merkez Bayisi Mustafa Korkmaz; “Bu yıl ki büyük ikramiye 80 milyon. Bilet satışlarımız başladı. Yoğun bir ilgi var. Satışlar iyi durumda. Ben hem kulübemde hem de radyomla gezerek bilet satıyorum. Geçen sene talihliye 70 milyon çıkmadı. Haberlerde görüyoruz birisi çıkıyor bende aldım bileti kaybettim diyor. Halkımız bu konuda tedirgin. Bizim istediğimiz Milli Piyango Genel Müdürlüğü bununla ilgili açıklama yapsın. İnsanlara güven lazım” dedi.

Yoğunluktan dolayı bilet ayırtanlar olduğunu belirten Mehmet Korkmaz; “ Yoğunluktan dolayı bilet ayırtanlar çok. Doğum tarihlerine göre bilet ayırtıyorlar. Büyük ikramiye açıklandığından beri bilet almasalar bile çok soranlar oluyor. Muğlalılar yılbaşı biletlerine ilgili” dedi.

“Büyük İkramiye İnşallah Muğla’ya Çıkar”

Büyük ikramiyenin Muğla’ya çıkmasını temenni eden Mehmet Korkmaz; “Büyük ikramiye inşallah Muğla’ya çıkar. Ben diyorum ki: Uçun kuşlar uçun, Muğla’ya doğru. Muğla’mıza çıksın isteriz. Muğla’mıza güzel şeyler olsun isteriz. İnşallah Muğla’dan hayırlı bir insana çıkar ve fabrikalar kurulur, işsiz gençlerimiz iş sahibi olur” dedi.

“Bilet Fiyatları Vatandaşa Pahalı Geliyor”

Bilet satışlarının geçen seneye göre düştüğünü belirten bir diğer milli piyangocu Enver Ertürk ise; “  Bilet satışları başladı ama satışlar şu anda düşük. Aralık’ın 15’inden sonra satışlar artar. Her geçen sene satışlar biraz daha düşüyor. Bilet fiyatları vatandaşa pahalı geliyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.