Yılmaz, “Halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz”

Yılmaz, “Halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her zaman halkın içinde olan Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinliyor ve projelerini anlatıyor.Yerel...

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her zaman halkın içinde olan Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinliyor ve projelerini anlatıyor.

Yerel seçimlere sayılı bir zaman kaldı. CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, bu süreçte farklı bir çalışma yürütüyor. Her gün farklı bir mahallede, vatandaşların kahvaltı sofrasına konuk oluyor. Böylelikle hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de o bölgelere yönelik projelerini aktarıyor. Her zaman halkın içinde bulunduğunu kaydeden Yılmaz, Fethiye’nin sosyal belediyecilik ile tanışacağını söyledi.

Çalışmaları hakkında bilgi aktaran CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ettim. Mahallelerimize gidip, halkımızın taleplerini dinledim. Vatandaşlarımıza gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her bölgede sıcak ve samimi bir şekilde karşılandık. Bize duyulan bu güvene layık olacağız” dedi.

Son dönemlerde değişik bir çalışma yöntemi izlediklerini kaydeden Yılmaz, “Her gün, değişik mahallelere kahvaltı ziyaretlerinde bulunuyorum. Böylelikle hem halkımızın hem de o bölgenin talepleri hakkında bilgi alıyorum. Seçim çalışmalarım hakkında bilgi verip, projelerimi anlatıyorum. Bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Güçlü bir şekilde hazırlanıp, belediye başkanlığını kazanacağız. Vatandaşlarımızın bu yönde önemli bir destek verdiğini görüyoruz. Bu bizlere mutluluk ve güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.