Yılmaz, “Her bölge eşit hizmet alacak”

Yılmaz, “Her bölge eşit hizmet alacak”
AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Keramettin Yılmaz, Esenköy Düğün Salonu’nda; AK Parti’nin Esenköy, Bozyer, Gökben ve Yakacık mahallelerindeki üyelerine yönelik tanışma ve istişare toplantısına katıldı.Vatandaşlar...

AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Keramettin Yılmaz, Esenköy Düğün Salonu’nda; AK Parti’nin Esenköy, Bozyer, Gökben ve Yakacık mahallelerindeki üyelerine yönelik tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

Vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Keramettin Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye’nin AK Belediyecilik ile tanışacağını söyledi. Burada halka hitaben bir konuşma yapan Yılmaz, “Hiçbir beklentim olmadan ben de Cumhur İttifakı’na katıldım. Bunun tek nedeni 31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye’de değişimi gerçekleştirmek. Bundan böyle sen ben yok, biz varız. Belediye başkan adayımız halktan, bizden birisi. 31 Mart’tan sonra Fethiye’nin kapısı hep size açık olacak. Randevu almanıza gerek yok” dedi.

“Her mahalleye eşit hizmet verilecek” diyen Yılmaz, “20 yıldan bu yana misafir odasından çıkılamadı. Her bölgemiz AK Belediyeciliğin nimetlerinden faydalanacak. Millet Parklarımız olacak, daha çok yeşil alanlarımız olacak. Nikah ve düğün salonlarını ilçemizin hizmetine kazandıracağız. Deniz halkımızdan uzaklaştı. Her yer işletmelere verildi. Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz’de AK Belediyecili ğin hizmetlerini gördük. Şimdi sıra Fethiye’ye geldi” dedi.

Bu haber toplam 1489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.