Yine gönülleri fethettiler

Yine gönülleri fethettiler
Alan el ile veren eli bir araya getirmeye devam eden Fethiye Evi Gönüllüleri, Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Ertuğrul Yaldız’a...

Alan el ile veren eli bir araya getirmeye devam eden Fethiye Evi Gönüllüleri, Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Ertuğrul Yaldız’a özel pusetli aracını alarak teslim ettiler. ‘Gönül engel tanımaz’ sloganıyla 14 yıldır hizmet veren Fethiye Evi Gönülleri sadece engellilere değil, eğitime de desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen talep doğrultusunda harekete geçen gönüllüler, Ertuğrul Yaldız isimli minik öğrenciye ihtiyacı olan özel pusetli aracı, hayırseverler aracılığı ile ulaştırdılar. Fethiye Evi Gönüllüleri kurucusu Nesrin Saatcı yaptığı değerlendirmede, hayırseverler Zeynep – Selami Yılmaz çiftine teşekkür etti. Nesrin Saatcı, “Güven ortamı yaratmak böyle bir şey olsa gerek. Fethiye Evi Gönüllüleri olarak 14 yıldan beri ‘gönül engel tanımaz’ sloganı ile yola çıktık. Bizleri destekleyen gönüllüler sayesinde engellilere ve eğitime katkıda bulunmakta çok yol aldık. Bizlere destek veren gerçek gönüllülere ve bugün arabayı bağışla yan güzel çiftimize çok teşekkür ediyoruz. Birileri nin hayatına gönülden dokunmak isterseniz küçücük bir yardım, büyük bir umut olabilir” dedi.

Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.