Yoğun bakım doktorlarından uzaktan eğitime destek

Yoğun bakım doktorlarından uzaktan eğitime destek
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Coronavirüsle mücadelede en ön saflarda mücadele eden doktorlardan uzaktan eğitime büyük destek geldi. Erişimde...

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Coronavirüsle mücadelede en ön saflarda mücadele eden doktorlardan uzaktan eğitime büyük destek geldi. Erişimde güçlük çeken öğrencilerin eğitim ihtiyacını karşılamak için İhtiyaç sahibi 12 öğrenciye tablet hediye edildi.

Neval Çolak Arslan

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakımda görev yapan uzman hekimler tarafından Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sınırsız Eğitim Projesine tablet/bilgisayar desteği verildi.

Uzaktan eğitime erişimde güçlük çeken öğrencilerin eğitim ihtiyacını karşılamak için ihtiyaç sahibi 12 öğrenciye tablet hediye edildi. Tabletler İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE ve Dr. Öğretim Üyesi Melike Korkmaz Toker tarafından verildi.

Torunlarına kendisinin baktığını söyleyen öğrenci velisi Mustafa Horoz, “Torunlarıma ben bakıyorum. Devletimize, milletimize çok teşekkür ediyorum.  Bilhassa doktorlarımız, bizler için gece gündüz çalışıyorlar, onlara binlerce kez teşekkür ederim. Öğretmenlerimize ve eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların gözlerindeki ışıltıyı ve yüzlerindeki tebessümü görmenin her şeye değer olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise, “Doktorlarımızın bize göndermiş olduğu tabletlerimizi, bugün çocuklarımıza teslim ettik. Başhekimimiz başta olmak üzere tüm ekibine, bize sunduğu anlamlı katkılardan dolayı Muğla Milli Eğitim camiası adına, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Covid-19’la mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. İyi ki varlar” ifadelerini kullandı.

Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Melike Korkmaz Toker ise, Umarım bu zor günlerde çocuklarımıza bir nefes oluruz. Bu tabletlerle, uzaktan eğitimlerini başarıyla sürdürmelerine vesile olabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Bu haber toplam 310 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.