YOĞUNLUK YAŞANAN PAZARA DENETİM YAPILDI

YOĞUNLUK YAŞANAN PAZARA DENETİM YAPILDI
Coronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde uygulanacak olan tam kapanma öncesi yoğun kalabalık yaşanan Muğla’nın Menteşe İlçesinde bulunan...

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde uygulanacak olan tam kapanma öncesi yoğun kalabalık yaşanan Muğla’nın Menteşe İlçesinde bulunan Perşembe Pazarında denetimler arttırıldı.

Tam kapanma öncesi, adım atacak yer kalmayan semt pazarında denetim arttırılarak, vatandaşlar ekipler ve anonslarla uyarıldı.

Denetime, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürcan Özdilek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve emniyet ekipleri katıldı.

Fazla kalabalığa rağmen vatandaşların ve pazarcıların tedbirlere dikkat ettiğini söyleyen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, “Vatandaşlarımız arife günü gibi alışverişe çıkarak 18 günlük stoklarını yapıyorlar. Muğla olarak, Covid sayılarımız düşüyor. Daha da iyi olacak inşallah. İstediğimiz rakamlara bayramdan sonra ulaşacağız diye umut ediyoruz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Perşembe pazarımız bölgenin en büyük pazarlarından bir tanesi. Yarından itibaren sokağa çıkma yasağının başlaması nedeniyle, bizim belde pazarlarımız yarın kapalı olacağı için bugün Perşembe Pazarımızda normal yoğunluğun kat, kat fazla bir yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlarımızın maske konusunda dikkatli olduğunu gördük ama maalesef yoğunluk nedeniyle ister istemez sosyal mesafe konusunda sıkıntı yaşanıyor. Ekipler tarafından vatandaşlarımız sosyal mesafe konusunda sık, sık uyarılıyor. Kapanma döneminde marketler belli saatlerde açık olacak ama 17 günlük kapanmayı vatandaşlar psikolojik olarak, 17 gün boyunca her yeri kapalı olarak düşünüyorlar. Bu konuda da çok uyarılar yapılıyor.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.