Yolcu otobüsü devrildi 1 ölü 6 yaralı

Yolcu otobüsü devrildi 1 ölü 6 yaralı
Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüste bulunan 7 yolcudan 24 yaşındaki Refiye Arslan otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi....

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüste bulunan 7 yolcudan 24 yaşındaki Refiye Arslan otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi. Kaza da 6 yolcu ise yaralandı. 

Bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü öğle saatlerinde Fethiye ilçesine gitmek üzere Muğla’dan yola çıktı. Firmaya ait 45 HY 820 plakalı otobüsü kullanan Mehmet Karaçalı, Ortaca ilçesi Kocabel mevkiine geldiği sırada yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda savrulan otobüs Ortaca – Fethiye karayoluna devrildi. Meydana gelen kazada yolculardan 24 yaşındaki Refiye Arslan devrilen otobüsün altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Otobüste bulunan Cihan Kavuklu, Uğur Tanırıverdi, Aslı Dal, Rabia Kuru, Nafize Gümüş çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile Köyceğiz ve Ortaca da bulunan hastanelere kaldırıldı.

CESEDE 1 SAATTE ULAŞILDI

Olay yerine gelen ekipler devrilen otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden Refie Arslan’a ulaşmak için 1 saatlik mücadele verdiler. Zaman zaman etkisini arttıran yağışlı havaya rağmen güçlükle sürdürülen çalışmaların ardından devrilen otobüs kaldırılması ile Refiye Arslan’ın cesedine ulaşıldı. Kazanın meydana gelmesinden itibaren Ortaca - Fethiye karayolunun trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapatılan karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Bir saati aşkın çalışmanın ardından yol trafiğe kontrollü olarak açıldı.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.