YOLLAR HAVUZA DÖNDÜ

YOLLAR HAVUZA DÖNDÜ
SİNEM KORKMAZ - Geçtiğimiz günlerde başlayan yağışların etkisi devam ediyor. Yağış nedeniyle yolları sular altından kalan yerlerden biride Muğla’nın...

SİNEM KORKMAZ - Geçtiğimiz günlerde başlayan yağışların etkisi devam ediyor. Yağış nedeniyle yolları sular altından kalan yerlerden biride Muğla’nın Kötekli Mahallesi oldu. Yağan yağmur sonrası oluşan su birikintisi öğrencilere ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Kötekli Mahallesi’nin bozuk yolları yağışa yenik düştü. Birçok noktada sular altında kalan yolda araçların sıçrattığı sular öğrencilere zor anlar yaşattı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde öğrenim gören ve Kötekli’de yaşayan bir öğrenci; “Her yağmur yağdığında aynı sorunlarla karşılaşmaktan yorulduk. Karşıdan karşıya bile geçemiyoruz,resmen ayaklarımız ıslanıyor.Yoldan geçen arabalar deseniz cabası. Sular yollara o kadar çok birikiyor ki geçen arabaların o suları üzerimize sıçratmaması imkansız.. Gördüğümüz kadarıyla yağmur sularının gitmesi için yapılan mazgallara sular ulaşmıyor yol ortasında birikiyor buda ayrı bir sorun. Resmen Kötekli’nin yolları havuz oldu.” ifadelerini kullandı.

YOLLAR HAVUZA DÖNDÜ

Araç Sürücüleri “Yağmur, Kentin Alt Yapı Yetersizliğini Gözler Önüne Serdi”

Kötekli Mahallesi’nde yollarda biriken sular sebebiyle trafikte yol almakta zorlanan araç sürücüleri de altyapı yetersizliğinden şikâyet ederek, şehir içi yolların bozuk olduğunu, bir de üstüne yağmur yağınca bu sorununu ikiye katlandığını dile getirdiler.

 “Öğrenciler Tiye Aldı”

Daha önceki yağışlarda yolların aynı şekilde sularla kaplanması Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri tarafından tiye alınmıştı. Öğrenciler, yağmur yağdığında karşıdan karşıya geçmenin bile zorluk yarattığını dile getirmişti. Sosyal medyada, sular altında kalan yoldan zorlukla geçen araçları kameraya alıp “Kötekli Su Sporları Başladı” başlığını adı altında paylaşmışlardı.

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.