Yönelt ailesi evde müzik yaparak mesaj verdi

Yönelt ailesi evde müzik yaparak mesaj verdi
Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde eğitim veren Yönelt Koleji, öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte ‘evde kal’ projesi kapsamında şarkı söyleyerek...

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde eğitim veren Yönelt Koleji, öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte ‘evde kal’ projesi kapsamında şarkı söyleyerek video çektiler.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde eğitim veren Yönelt Koleji, öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte ‘evde kal’ projesi kapsamında şarkı söyleyerek video çektiler. Tüm dünyaya yayılan Coronavirüsle mücadele kapsamında evde kalınması gereken şu günlerde Yönelt ailesi, evde müzik yaparak tüm ülkeye mesaj verdi.

Okulun müzik öğretmeni Şeyda Çakanşimşek tarafından yazılan şarkı sözleri, öğrenciler tarafından seslendirilerek güzel görüntülere sahne oldu.

Tüm dünyaya mesaj vermeyi hedeflediklerini ve evde müzik yapmanın zor olmadığını vurgulayan müzik öğretmeni Şeyda Çakanşimşek; “Ülkemizin de içinde bulunduğu bu zorlu süreçte evde kalarak, elimizdeki imkanlar doğrultusunda dilimiz döndüğünce bir ses olmak istedik. Okulumuz öğrencileriyle, bizi izleyen herkesin yüzünde tebessüm olmak istedik. Hissettiğimiz duyarlılığı ve içimizde var olan üretme istediğini sizlerle buluşturmak, bu süreçte hepimize çok iyi geldi. Okulumuza ve öğrencilerimize kavuşmak tüm öğretmenlerimizin dileği. Böylece evde kalarak hem eğitimimize devam ediyoruz hem de müzik yapıyoruz. Umarım güzel günleri çok yakında göreceğiz. Evde kal Muğla. Sağlıklı kal Muğla” dedi.

Youtube ‘a ‘Geleceğimiz için evde kal / yönelt koleji yazarak’ videoya ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.