Yönelt Koleji’nde Korona virüsüne karşı önlemler alındı

Yönelt Koleji’nde Korona virüsüne karşı önlemler alındı
Muğla Özel Yönelt Koleji son zamanlarda dünya çapında hızla yayılan ve çok sayıda insanın ölümüne yol açan korona virüsüne karşı tedbir alıyor.Muğla...

Muğla Özel Yönelt Koleji son zamanlarda dünya çapında hızla yayılan ve çok sayıda insanın ölümüne yol açan korona virüsüne karşı tedbir alıyor.

Yönelt Koleji’nde Korona virüsüne karşı önlemler alındı

Muğla Özel Yönelt Koleji, korona virüsüne karşı okulun tüm birimlerini ve servis hizmetlerindeki tüm araçlarını ilaçlattı. İlaçlama işlemini yapan firma yetkilisi “Kullandığımız ilaç ve yaptığımız ilaçlama yöntemini şu an dünyadaki ve ülkemizde birçok firma yapmaktadır. Korona virüsünün yayılması ve yoklaması için uygulanan en etkili yöntemle Yönelt Koleji’nin tüm birimlerini ve Dükkanoğlu Taşımacılığa ait servis araçlarını ilaçladık.” dedi.

Yönelt Koleji yetkilileri de yaptıkları açıklamalarda: “Kolejimizde genel olarak uyguladığımız hijyenik standartları 3-4 katına çıkardık. Her gün öğrencilerimizin  kullandıkları her şey ve yerler ilaçlı sıvılarla ; kapı pencere kolları, merdiven korkulukları vb. elle temas edilen her yer düzenli aralıklarla görevlilerimizce silinmektedir. Genç Hekim İş Güvenliği Firmamıza ait okul doktorumuzun yönetiminde öğretmen ve çalışanlarımızdan oluşturulan Sağlık Ekibi; düzenli denetimler yaparak çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmesini sağlamaktadır .” dedi.

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.