Yönetim kongre hazırlıklarına başladı

Yönetim kongre hazırlıklarına başladı
TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off hattında yer alan ve Antalya'da oynan 2. Lig'e yükselme maçında Somaspor'a mağlup olarak başarı elde edemeyen Muğlaspor'da...

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off hattında yer alan ve Antalya'da oynan 2. Lig'e yükselme maçında Somaspor'a mağlup olarak başarı elde edemeyen Muğlaspor'da kongre hazırlıkları başladı. Muğlaspor Başkanvekili Gülen Bütüner Kaya, “Kongreyle ilgili yönetim olarak kararlar almaya başladık” dedi.

Sinem Korkmaz

Ülke genelinde yaşanan pandemi sebebiyle ertelenen Muğlapsor Kongre süreci tekrar gündemde. Yapılacak kongre için yönetim olarak toplantılarının başladığını söyleyen Muğlaspor Başkanvekili Gülen Bütüner Kaya, “Yönetim olarak karar almaya başladık, süreçle ilgili alınan kararları bayramdan sonra duyuracağız” dedi.

“YÖNETİM OLARAK ÜZGÜNÜZ”

Antalya'da oynan play-off karşılaşmalarında oynanan maçtan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten Bütüner, “Biz yönetime geldiğimizde hedefimizin play-off oynamak olduğunu belirtmiştik. Hedefimize ulaştık, bu noktaya kadar geldik. Fakat karşılaşmada maalesef saha içerisinde bir mücadele göremedik. Daha güzel sonuçlar alabilirdik. Yönetim olarak bu sonuçtan ötürü çok üzgünüz. Hayırlısı neyse o olsun” dedi.

TEST SONUÇLARI NEGATİF

Öte yandan; Antalya dönüşü Muğla'da tekrar coronavirüs testinden geçirilen Muğlaspor kafilesinin test sonuçlarının

negatif çıktığı öğrenildi. Yeşil beyazlılar

negatif çıkan sonuçların ardından ailelerinin yanına döndü.

Bu haber toplam 1142 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.