Yörük Obaları Derneğinden ziyaret

Yörük Obaları Derneğinden ziyaret
Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ve Yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aktardı.Milas Belediyespor Voleybol takımının...

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ve Yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Milas Belediyespor Voleybol takımının elde ettiği 1. Lige çıkma başarısı için Başkan Tokat'ı tebrik eden Dernek üyeleri ayrıca Milas Belediyesi tarafından yapılacak etkinliklerde Dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut 6 Mayıs tarihinde düzenlemeyi düşündükleri Boğa güreşlerini Milas Belediyesi ile beraber yapmayı amaçladıklarını belirterek bu anlamda Başkan Tokat'tan destek istedi.

Dernek Başkanı Erkan Turgut ve yönetimine ziyaret için teşekkür eden Başkan Tokat , Milas Belediyesi olarak düzenlenecek Boğa güreşlerine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Ziyaret esnasında Milas Kent Konseyi Başkanı ve Yörük Obaları Derneği üyesi olan Yrd. Doç Dr. Mehmet Günlük , Başkan Tokat'a Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gözlerinden oluşan bir tablo hediye etti.

Bu haber toplam 744 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.