Yücelen’de ‘Acil Eylem Komitesi’ kuruldu

Yücelen’de ‘Acil Eylem Komitesi’ kuruldu
Yücelen Hastaneler Grubu Medikal Direktörü ve Muğla Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Sumur Gazezoğlu, küresel bir salgın olan Coronavirüsle (Covid-19) mücadele...

Yücelen Hastaneler Grubu Medikal Direktörü ve Muğla Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Sumur Gazezoğlu, küresel bir salgın olan Coronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında Yücelen Hastaneler Grubu’nun eylem planı kapsamında,  Acil Eylem Komitesi kurduklarını açıkladı.

Tüm dünyada ve ülke genelinde görülen Coronavirüs salgını sebebiyle Yücelen Hastaneleri virüsle mücadele kapsamında yapacakları eylem planını açıkladı. Yücelen Hastaneler Grubu Medikal Direktörü ve Muğla Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Sumur Gazezoğlu, Covid tanısıyla başvuruda bulunabilecek hastalar için acil tiriaj alanlarının dışarıya kurulduğunu, hasta odaları organize edildiğini, ilgili hasta ve çalışan güvenlik tedbirinin alındığı belirtti.

Başhekim Dr. Sumur Gazezoğlu, “Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilen uyarı ve talimatlar doğrultusunda Acil Eylem Komitesi’ni kurduk. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen virüsten korunma yollarını içeren bilgilendirme afişleri hastanemizin ilgili yerlerine astık. Hastane binamız sürekli sterilize edilmekte, havalandırma sağlanmaktadır. Acil tiriaj alanımızı hastane girişi dışına taşıyıp sadece acil servisten giriş, çıkışları sağlıyoruz. Hasta ziyaret ve ziyaretçi sayılarımızı kısıtladık. Sosyal medya hesaplarımızdan sürekli bilgi akışı sağlanmaktadır. Covid tanısıyla başvuruda bulunabilecek hastalar için acil tiriaj alanımız dışarıya kurulmuş, hasta odaları organize edilmiş, ilgili hasta ve çalışan güvenlik tedbiri alınmıştır. Bizlerin en önemli misyonu en doğru bilgiyi en şeffaf şekilde iletmek ve aldığımız tedbirleri, dikkat edilmesi gereken toplumsal sağlık önlemlerini sizlerle paylaşmaktır. Çalışan sağlığımız için yemekhane kullanım saatleri düzeni konusunda ayarlama yapılmıştır. Maske, dezenfektasyon ve eldivenler hastalarımızın kullanım alanındadır.  Ayrıca hastanemizde çalışan tüm personellerimize Coronavirüs (Covid-19) hakkında izolasyon önlemleri ve temizlik uygulamaları hakkında bilgilendirme eğitimleri yapıyoruz. 65 yaş üssü vatandaşlarımız için eve sağlık hizmeti götürüyoruz. Acil sağlık ihtiyacı olan ve kontrolü mutlak gerekli hastalarımızı da hastanemize güvenle beklediğimi belirtmek ister, toplum olarak bu mücadeleyi birlikte gerekli tedbirleri alarak geçireceğimizi düşünüyor, herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.