Yücelen'e Üçüncü Kadın Doğum Uzmanı

Yücelen'e Üçüncü Kadın Doğum Uzmanı
Sağlıkta Kalite’ ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden Özel Yücelen Hastanesi, üçüncü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol...

Sağlıkta Kalite’ ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden Özel Yücelen Hastanesi, üçüncü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol Güngördük'ü kadrosuna ekledi.

Op.Dr. Özgü Güngördük;  “Gebelik Takibi, 4 Boyutlu USG, Spinal Doğum, Normal Doğum, Sezaryen Doğum, Epidural Doğum, Adet Düzensizlikleri, Vajinal Akıntılar, İnfertilite (kısırlık) tanı ve tedavisi, Aşılama (İntrauterin İnseminasyon), Menopoz Takip ve Tedavisi, Yumurtalık Kistleri Tanı ve Tedavisi, İdrar Kesesi Sarkması, İdrar Kaçırma Operasyonları, Kapalı Yöntemle Rahim ve Yumurtalık Kisti Ameliyatları, Kapalı Ameliyatla Tüplerin Bağlanması, Ektopik (Dış Gebelik) Tanı ve Operasyonu, Küretaj, Rahim Ağzı Kanser Taraması, Kolporafi anterior-posterior, Genital Organ Estetiği, İkili, Üçlü Dörtlü tarama testleri alanlarında hizmet vermektedir.

Özel Yücelen Hastanesi ailesi bünyesine katıldığı için mutluluğunu dile getiren Op.Dr. Özgü Güngördük; “ Ekip  arkadaşlarımızla birlikte Muğla bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.