Yüksekokul fırtınaya dayanamadı

Yüksekokul fırtınaya dayanamadı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde başlayan fırtınayla karışık soğuk hava dalgası hayatı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları dolayısıyla vatandaşlar yolda yürümekte zorlanırken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde başlayan fırtınayla karışık soğuk hava dalgası hayatı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları dolayısıyla vatandaşlar yolda yürümekte zorlanırken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun yan cephesi fırtına nedeniyle uçtu. Herhangibir can veya mal kaybının meydana gelmediği olayda okulun yan cephesi zarar gördü.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan fırtınayla karışık soğuk hava dalgası yaşamı olumsuz etkiledi. Bir çok park bahçede fırtınanın etkisiyle ağaçlar zarar görürken, Muğla’nın en yüksek binası olarak bilinen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun yan cephesi uçtu. Cepheden uçan parçaların etrafa saçılması sırasında kısa süreli panik yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Muğla il genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı” uyarısında bulunuldu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Kurt, “Okulumuzun dış cephesine yapılan kaplamaların bir kısmı etkili fırtına dolayısıyla uçtu. Herhangibir cana veya mala çok şükür zarar gelmedi. Sadece dış cephede maddi zarar meydana geldi” dedi.

Öte yandan İhbar üzerine olay yerine giden AFAD ekiplerinin, bölgeyi geçici süreliğine yaya trafiğine kapatarak, güvenlik şeridi çektiği öğrenildi.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.