Yüksel Özden’nin acı günü

Yüksel Özden’nin acı günü
Muğla Milletvekili Yüksel Özden’in teyzesi Aynimat Arslan geçtiğimiz gün son yolculuğuna uğurlandı. Son 13 gündür Muğla Üniversitesi Uygulama ve Araştırma...

Muğla Milletvekili Yüksel Özden’in teyzesi Aynimat Arslan geçtiğimiz gün son yolculuğuna uğurlandı. Son 13 gündür Muğla Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Arslan, geçtiğimiz gün içerisinde hayata gözlerini yumdu.

Muğla Milletvekili Yüksel Özden’in teyzesi Aynimat Arslan, 8 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından doktor kontrolüne de devam etti. Bir ay önce rahatsızlığının artması sonrası Muğla Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde kaldırıldı. Bir aydır burada tedavi gören Arslan, 13 gün önce yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. 13 gündür yaşam mücadelesi veren Aynimat Arslan, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Salı günü öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Arslan’ın cenazesi Muğla Akyol Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile Akkaya köyünde aile mezarlığına defnedildi. Arslan’ın cenazesine Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, İlçe Kaymakamları, Belde ve Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ile Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve yakınları katıldı.

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.