Yürekli ve Ulugedik dünya evine girdi

Yürekli ve Ulugedik dünya evine girdi
Muğla Menteşe’de MP Prodüksiyon sahibi Mehmet Yürekli ve Tuğba Büşra Ulugedik Keyfi Çadır’da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.Haber...

Muğla Menteşe’de MP Prodüksiyon sahibi Mehmet Yürekli ve Tuğba Büşra Ulugedik Keyfi Çadır’da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Haber Merkezi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde düğün fotoğrafçılığı yaparak, birçok çiftin dış çekimini yapan MP Prodüksiyon sahibi Mehmet Yürekli ve Tuğba Büşra Ulugedik düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Keyfi Çadır’da düzenlenen düğün töreninde, çiftin nikâh şahitliğini İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun yaptı. Yürekli ve Ulugedik ailesini, sevdikleri özel gününde yalnız bırakmadı.

Görkemli düğün töreninde dansöz gösterisinin ardından pasta kesim töreni gerçekleşti. Yürekli ve Ulugedik çifti, mutlu günlerine gece sonuna kadar doyasıya eğlendi.

Mutlu günlerinde yanlarında olup, onları yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden gelin Tuğba Büşra Ulugedik ve damat Mehmet Yürekli, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Dileriz ki mutluluğumuz daim olur. Darısı evlenmek isteyenlerin başına. Bugüne kadar dış çekimleri hep biz yaptık. Şimdi fotoğraf çekilme sırası bizde” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.