Yurt binası atıl durumda

Yurt binası atıl durumda
Muğla'nın Menteşe İlçesinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kullanılan Atatürk Bulvarı üzerindeki eski öğrenci yurdu atıl durumda çürümeye...

Muğla'nın Menteşe İlçesinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kullanılan Atatürk Bulvarı üzerindeki eski öğrenci yurdu atıl durumda çürümeye yüz tuttu. Binanın yakınında bulunan bazı çevre sakinleri, yetkililerin yurt binasına sahip çıkmasını istedi.

Haber Merkezi

Muğla'nın Menteşe İlçesinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kullanılan Atatürk Bulvarı üzerindeki eski öğrenci yurdu atıl durumda çürümeye yüz tuttu. Binanın yakınında bulunan bazı çevre sakinleri, yetkililerin yurt binasına sahip çıkmasını istiyor.

Özellikle gençlerin kabalık gruplar halinde binaya girdiğini ve çıkan seslerden sürekli olarak tedirginlik yaşadıklarını söyleyen çevre sakinleri, "Binanın neredeyse tüm camları kırıldı. Sürekli cam kırılma sesi duymaktan bıktık. İçeride bazı gençler ateş yakıyor. Binayı yakında yakacaklar. Ayrıca sürekli gürültü geliyor. İçeri giriyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. Muğla'ya hiç yakışmayan bir görüntü. Yurt, madde bağımlılarının uğrak yeri oldu. Bu durumdan hiç memnun değiliz. Yetkililerin bir an önce bu binaya el koyması gerekiyor" şeklinde konuştular.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, mülk sahibinin yurt dışında bir şirket olduğu ve ilgilenemediğinden dolayı binanın bakımsız olduğunu öğrenildi.

Bu haber toplam 699 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.