YURT SEN Konfederasyonu

YURT SEN Konfederasyonu
Yurt Sendikaları Konfederasyonu, gönderdiği basın bülteni ile yurt genelinde yaptıkları genel kurul coşkusunu basınla paylaştı.YURT SEN Konfederasyonuna...

Yurt Sendikaları Konfederasyonu, gönderdiği basın bülteni ile yurt genelinde yaptıkları genel kurul coşkusunu basınla paylaştı.

YURT SEN Konfederasyonuna bağlı Yurt Eğitim Çalışanları Sendikası’nın 08 Ağustos Günü, Yozgat Çamlık Otelde, korona-virüs tedbirleri kapsamında 3. Olağan Genel Kurulu’nu yaptığı belirtilen basın bülteninde, 09 Ağustos Günü de YURT SEN Konfederasyonu’ nun 1. Olağan Genel Kurulu’nu yaptığı belirtildi.

Basın bülteninde, Yurt Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eyüpoğlu’nun, Yurt Eğitim Çalışanları Sendikası yeni yönetimi ile Yurt Sendikaları Konfederasyonu’na seçilen yeni Genel Merkez Yöneticileri’ni kutladığına yer verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli tüm çalışanları, bünyelerine katılmaya davet ettiği belirtilen açıklamada,  Yurt Sendikalar’ ının 2020 yılında daha da büyüdüğü belirtildi ve Yurt Sendikaları olarak kamu çalışanlarının haklarını her zaman koruyacakları dile getirildi.

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.