Yurtlar arası futbol turnuvasında Muğla yurdu şampiyon oldu

Yurtlar arası futbol turnuvasında Muğla yurdu şampiyon oldu
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, İl Müdürü Ömer İlman'nın açılış konuşmalarıyla başlamıştı. Muğla...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, İl Müdürü Ömer İlman'nın açılış konuşmalarıyla başlamıştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Futbol Sahasında başlayan Muğla Erkek Yurdu ile Milas Öğrenci Yurdu arasındaki maçı 8-1’lik skorla Muğla Erkek Yurdunun galibiyeti ile sona erdi. Daha sonra Ortaca Yurdu ve Fethiye Yurdu arasında gerçekleşen müsabakayı Ortaca Yurdunun 7-1 üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncülük maçında ise Milas Yurdu ile Fethiye Yurdu karşı karşıya geldi. 1-1 berabere biten maçta penaltılara 5-3 skorla Milas Yurdu galip geldi.

Sinem Karakaya

Yurtlar Arası Futbol Turnuvasının final maçı Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşti. Ortaca Yurdu ile karşı karşıya gelen Muğla Yurdu 2-0 yenerek grup maçlarında Muğla’yı temsil etmeye hak kazandı.

Gençlerin sosyal kapasitelerini geliştirmesine katkıda bulunarak geleceğin inşasında önemli rol oynayarak nitelikli gençler yetiştirmek istediklerini vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü; “İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda kalan gençlerimizin katıldığı geçen hafta sonu Yurtlar arası Satranç ve Masa Tenisi Turnuvalarını yapmıştık. Bugün dördüncüsünü düzenlediğimiz Yurtlar arası Futbol Turnuvamızı yapılan final maçlarıyla tamamladık. Altı Yurt Müdürlüğümüzde barınan 6319 gencimizin geleceğe hazırlanmasında bu tür faaliyetlerin büyük önem taşıdığına inanıyoruz.Yurtlarımızda Spor Turnuvaları, yarışmalar, kurslar,eğitim programları, sosyal sorumluluk projeleri ile gençlerimizin sosyal ve kişisel kapasitelerinin gelişmesine katkıda bulunarak geleceğimizin inşasında önemli rol alacak gençlerimizi nitelikli olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçlara yönelik olarak yapılan dördüncü yurtlararası Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvadan seçilecek il takımımıza İller arası turnuvada başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Maç sonunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın, birinci olan takıma ödüllerini vermesiyle turnuva sona erdi.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.