Yüz yüze eğitime geçişte ikinci aşama başladı

Yüz yüze eğitime geçişte ikinci aşama başladı
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşaması başladı. Yaklaşık 7 ay sonra okula gelen çocukların heyecanlı...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşaması başladı. Yaklaşık 7 ay sonra okula gelen çocukların heyecanlı ve mutlu olduğu görüldü.

Neval Çolak Arslan

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, ilkokul 1, 2, 3, 4’üncü sınıflar, ortaokulda 8’inci sınıflar, lisede 12’inci sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ve özel gereksinimle öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaklaşık 7 ay sonra okula gelen öğrencileri okullarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, il ve ilçe milli eğitim şube müdürleri hazır bulundu.

Çocuklarını okula getiren veliler, yeni tip Coronavirüs tedbirleri çerçevesinde içeri alınmadı. Bazı velilerin ise okul önünde beklediği görüldü.

Okul bahçesinde, açık sınıf uygulamasıyla ders yapan anasınıfı öğrencileri, Vali Tavlı ve protokolü, şarkı söyleyerek ve temassız oyun oynayarak karşıladı. Öğrencilere ve öğretmenlere iyi dilek ve temennilerde bulunan Vali Tavlı öğrencilere kitap hediye etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Hatay’daki yangın felaketinden dolayı okul bahçelerine fidan dikme çağrısı üzerine; Vali Tavlı, protokol ve öğretmenler eşliğinde fidanlar, toprakla buluşturuldu.

Vali Tavlı, Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu araçlar Teknoloji Alanı ziyareti sonrası okul bahçesindeki atıl durumundaki futbol sahasının iyileştirilmesine yönelik yönetici ve öğretmenlerle istişarede bulundu.

Bu haber toplam 707 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.