Yüz yüze yapılacak sınavlar için hazırlıklar tamamlandı

Yüz yüze yapılacak sınavlar için hazırlıklar tamamlandı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze yapılacak sınavlar için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır"...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze yapılacak sınavlar için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilere seslendi.

Selçuk, öğrencilerin seslerini duyduğunu ve paylaşımlarını okuduğunu, salgın döneminde kararları, eğitimciler ve hekimlerle birlikte oluşturduklarını aktardı.

"Sınavlarda yapılacak bir erteleme çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır"

Salgının seyrini günlük izlediklerini belirten Selçuk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Neyin riskli, neyin gerekli olduğu konusunda verilere dayalı olarak ortak görüş geliştiriyoruz. Bu görüşmeler neticesinde, köy okullarımız ve ana okullarımız yüze yüze eğitime çoktan başladı. 1 Mart'ta ilkokul 1, 2, 3, 4'üncü sınıf öğrencilerimizle 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerimiz de yüz yüze eğitimlerine başlıyor. Sizlerin de sadece sınavlarınızı yüz yüze gerçekleştirebilmemiz için salgın tedbirleri noktasında tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrencilerimizin yüzde 40'ı yani yarıya yakınınız sınavlarını tamamladı zaten. Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır. Bizim de durumunuzu tespit edip ihtiyaçlarınıza uygun destekleme programları tasarlamamızı engelleyecektir. Gelecek yıllara sorun biriktirmemek için zamanında çalışmak bu yüzden çok kritik."

Alınan kararlarda önceliğin her zaman sağlık olduğunu belirten Selçuk, destek ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.