YÜZME SEVDALILARI GÖCEK’TE BULUŞUYOR

YÜZME SEVDALILARI GÖCEK’TE BULUŞUYOR
13.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 23-24 Ekim’de Göcek’te gerçekleşecek. 2021 yılında Turkuaz Yüzme Serisi adıyla, Marmaris, Göcek ve Bodrum’un birbirinden güzel turkuaz sularında seri halinde düzenlenen ve...

13.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 23-24 Ekim’de Göcekte gerçekleşecek. 

2021 yılında Turkuaz Yüzme Serisi adıyla, Marmaris, Göcek ve Bodrum’un birbirinden güzel turkuaz sularında seri halinde düzenlenen ve şampiyon yüzücülerin Bodrum finallerinde belirleneceği Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları’nın ikinci etabı, 23 -24 Ekim 2021 tarihlerinde Güney Ege’nin incisi Göcek’te D-Resort ve D-Marin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin bir değeri olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları; yüzme sporunun her yaşta yapılabilecek çok özel, olimpik bir spor branşı olduğuna dair farkındalığı artırmak, bu spora olan sevgiyi aşılamak, yaş gözetmeksizin herkesin bu sporu yapması için teşvik etmek prensiplerini benimsiyor. Dünyaca ünlü su sporları markası Arena’nın ismini verdiği ve markanın Türkiye Temsilcisi Sportive ile birlikte birbirinden kıymetli vizyon partnerlerin katkılarıyla gerçekleştirilen Uluslararası Aquamasters Yüzme  Şampiyonaları, Akdenize kıyısı olan ülkeler dikkate alındığında en yüksek katılımlı ve en kapsamlı yüzme şampiyonalarının başında geliyor.

Tek bir şampiyonadan ibaret olmayıp, bir şampiyonalar bütünü olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarının ikinci durağı olan Göcek’te yerli ve yabancı yüzlerce sporcu; dostluk, sportmenlik ve rekabet başlığı altında, sağlığın, güvenliğin ve niteliğin ön planda olduğu 5 farklı parkurda kulaç atacak.

Göcek etabında katılımcılar eşsiz deneyimler yaşayacak, D-Marin Açık Su Yüzme Şampiyonası 6K parkurunda yarışacak sporcular, Paradise Crossing” adıyla anılacak çok özel bir parkurla tanışacak ve adacıklarla dolu emsalsiz bir rotada ilk kez kulaç atmanın önceliğine sahip olacaklar.

  1. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONALARI PROGRAMI

23-24 Ekim 2021 • GÖCEK

PEUGEOT AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI > 3008m

23 Ekim 2021, Cumartesi • 08:30

D-RESORT AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI > 1K

23 Ekim 2021, Cumartesi • 11:00

PEUGEOT AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI > 2008m

23 Ekim 2021, Cumartesi • 15:00

IŞIK YOLCULUĞU • GECE YÜZME etkinliği

23 Ekim 2021, Cumartesi • 19:00

D-MARIN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI > 6K

“Paradise Crossing”

24 Ekim 2021, Pazar • 08:30

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.