Yüzme yıldız yarışları tamamlandı

Yüzme yıldız yarışları tamamlandı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Yüzme Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği Yarışları yapıldı. Türdü 100....

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Yüzme Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği Yarışları yapıldı. Türdü 100. Yıl Ortaokulu toplamda 4 bin 345 puan alarak il birincisi oldu.

Neval ÇOLAK

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında Yüzme Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği Yarışları yapıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen okul sporları faaliyet programında il ve ilçelerden toplam 80 öğrenci yarışmacı katıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Yüzme Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği Yarışları’nda, Menteşe Türdü 100. Yıl Ortaokulu toplamda 4 bin 345 puan alarak il birincisi oldu.

"Türdü 100. Yıl Ortaokulu olarak yine göğsümüzü kabartan bir başarı aldık" diyen Beden Eğitimi öğretmeni Hakan Altun, emeği geçen antrenör, veli ve öğrencilere teşekkür etti.

Yüzme yıldız yarışları tamamlandı

Faaliyetlerin amacının gençleri spora yönlendirmek olduğunu vurgulayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “Her yıl faaliyet programımız kapsamında yapmış olduğumuz Okul Sporları Faaliyet Programı 80 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti. Amacımız her zamanki gibi gençlerin spora yönlendirilmesi, her türlü bağımlılıktan uzak, sporla iç içe yaşayan aynı zamanda derslerinde başarılı olan, geleceğimiz için hem sağlıklı bireyler hem de spora yönelmiş, spor bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmek. Katılım gösteren sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu organizasyonda emeği herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Dereceye giren sporcuların ödülleri, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serkan Paçalı, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Ayşe Vural ve Okul Sporları personeli Pembe Mutlu Yıldırım tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.