Zabıta Haftası kutlandı

Zabıta Haftası kutlandı
Muğla’nın Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde her yıl bir ilçede kutlanılan Zabıta Haftası bu yıl Dalaman Belediyesi Zabıta müdürlüğü tarafından...

Muğla’nın Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde her yıl bir ilçede kutlanılan Zabıta Haftası bu yıl Dalaman Belediyesi Zabıta müdürlüğü tarafından organize edildi.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde, Dalaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Zabıta Haftası organize edildi. Dalaman Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen programa Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ortaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, Fedai Kılıç, Ferruh Atabey, Dalaman Emniyet Müdürü, Dalaman İlçe Jandarma Komutanı,  Muğla Büyükşehir, Ortaca ve Dalaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri katıldı. Program Atatürk Aıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Dalaman Belediyesi Kayacık Sosyal tesislerinde kahvaltı programı ile devam etti.

Dalaman’daki programa katılan Ortaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, “Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz ve bundan sonra göstereceğiniz emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın haftasını ve zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümlerini kutluyor, kazasız belasız bir çalışma temenni ederek, görevlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum dedi.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.