ZABITALARIN DİKKATİ SAHTEKARLARIN OYUNUNU BOZDU

ZABITALARIN DİKKATİ SAHTEKARLARIN OYUNUNU BOZDU
Terk edilmiş halde bulunan hurda araçları kaldıran Marmaris Belediyesi zabıta ekiplerinin dikkati birçok insanın sağlığının tehlikeye girmesini önledi. Ekipler, Armutalan'daki hurda araç içine depolanan ve sahte içki üretiminde...

Terk edilmiş halde bulunan hurda araçları kaldıran Marmaris Belediyesi zabıta ekiplerinin dikkati birçok insanın sağlığının tehlikeye girmesini önledi. Ekipler, Armutalan'daki hurda araç içine depolanan ve sahte içki üretiminde kullanılan 550 litre etil alkol buldu.

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri yol kenarları ve boş alanlarda park halinde plakasız hurda araçları kaldırmak için çalışma başlattı. Ekipler çalışma sırasında Armutalan Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan plakasız bir minibüsün içinde sahte alkol yapımında kullanılan malzemeler buldu. Zabıtaların emniyet güçlerine haber vermesi üzerine olaya Marmaris İlçe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri müdahale etti.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararına istinaden kapıları açık minibüsü inceleyen ekipler, beş litrelik bidonlara konulmuş toplam 550 litre etil alkol ele geçirdi. Yerlerde rakı etiketleri ve sahte rakı yapımında kullanılan malzemeler de bulan ekipler, etil alkolleri imha edilmek üzere Marmaris İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne gönderdi. Ekiplerin olay ile ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.