Zekican Balcı'dan açıklama: "Ülkemize ve Muğla’mıza baharlar geldi"

Zekican Balcı'dan açıklama: "Ülkemize ve Muğla’mıza baharlar geldi"
 MUHABİR
CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği ilk açıklamasını yaptı.

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 11 ilçe belediyesini kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yerel seçim süreci boyunca çalışmalara katılan ve katkı gösteren tüm teşkilat mensuplarına tebrik eden Balcı, Muğla seçmenine de teşekkür etti.

Zekican Balcı'nın açıklaması şu şekilde;

Ülkemize ve Muğla’mıza baharlar geldi. 11+1 hedefimize ulaşarak Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Muğla örgütümüze ve Muğlalılara verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Bu zor süreçte yanımızda olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu başarının birçok kahramanı var. Değerli yol arkadaşlarım il yönetim kurulu üyelerimize, il kadın kolu, il gençlik kolu başkanlarıma ve yönetimlerine, il disiplin kurulu başkanımıza ve üyelerimize, hepsi birbirinden değerli 13 ilçe başkanımızın tamamına ve yönetim kurulu üyelerine, ilçe kadın kolu başkanlarımıza ve yöneticilerine, ilçe gençlik kolu başkanlarımıza ve yöneticilerine, belediye meclis üyelerimize, Milletvekillerimiz Süreyya Öneş Derici’ye, Gizem Özcan’a ve Cumhur Uzun’a, Parti Meclisi üyelerimiz Alkım Denizaslanı’na ve Baran Bozoğlu’na, YDK üyemiz Remzi Kazmaz’a, İl Seçim Komitesi Başkanımız Ali Arslan’a ve il seçim komitesi üyelerimize, ilçe seçim komitesi başkanlarımıza ve üyelerine, önceki dönem milletvekillerimize, il başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, sandık görevlilerimize, bina sorumlularımıza, bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize, avukatlarımıza, partimizin emekçisi Merve kardeşimden arka plandaki tüm gönüllülerimize ve kahramanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Aday adayı olup adaylaşamayan fakat partimizi terk edip gitmeyerek altı oklu bayrak için mücadele etmeye devam eden tüm belediye başkanlarımıza ve yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Samimiyetiyle ve çalışkanlığıyla halkımızın gönlünde taht kuran Ahmet Aras’a ve 13 ilçemizin belediye başkan adaylarına bu süreçteki üstün gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. En büyük teşekkür ise bize inanan ve güvenen CHP Muğla ailesi ile 1 Milyon 66 Bin Muğla ailesinin tamamına… Asıl sorumluluğumuz şimdi başlıyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmak, ülkemizin üzerinden kalkan kara bulutların bir daha hiç geri gelmemesi için mücadele etmek ve kaybettiğimiz zamanı hızla telafi ederek ülkemizi Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine bir an önce taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ve kimsenin şüphesi olmasın… Mutlaka başaracağız, mutlaka başaracağız, mutlaka başaracağız!

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.